Veel gestelde vragen

De behandelingen van White Smilezz zorgen er gemiddeld voor dat je 4 tot 12 tinten wittere tanden krijgt. White Smilezz kan met de uitgebreidste behandeling garanderen dat de genetisch bepaalde kleur behaald kan worden. Voor en na de behandeling controleert de White Smilezz behandelaar het resultaat samen met je.

 Laat je de bleken bij White Smilezz blijven je tanden gemiddeld 3 tot 18 maanden witter. Afhankelijk van het eet en drinkgedrag (denk aan koffie, thee, roken, wijn, etc.) kan het zijn dat de tanden sneller weer geel worden. 

Nee. U kunt gewoon in aanmerking komen voor een tandenbleekbehandeling bij White Smilezz.

Een spalkje achter je tanden geeft geen problemen tijdens het uitvoeren van een White Smilezz tandbleekbehandeling.

Ja en nee. Tandenbleeksalons mogen bleken met een bleekproduct waar maximaal 0,1% waterstofperoxide in zit. Tandartsen mogen bleken met 6%. Door de wet en regelgeving op dit gebied weet u zeker dat je altijd kiest voor een veilige behandeling.

Ja, maar wel onder de voorwaarden dat de behandeling veilig, hygiënisch en professioneel uitgevoerd wordt. De White Smilezz behandelingen bij White Smilezz zijn volledig veilig en pijnloos. Beschadigen de tanden niet en geeft een mooi resultaat.

99% van de mensen die White Smilezz bezoeken kunnen zonder problemen bleken. Indien bij de controle voorafgaand aan de behandeling toch blijkt dat de tanden niet geschikt zijn voor het bleken zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan je behandeling.

Indien je kiest voor een behandeling bij White Smilezz kun je kiezen uit diverse mogelijkheden. Op onze website vindt u hierover alle informatie. Uiteraard mag je voor een advies altijd met White Smilezz bellen.

In ongeveer 99% van de behandelingen voel je niets. Soms het zijn dat je na een behandeling een koud gevoel aan de tanden hebt. Of dat het eten of drinken van hele warme of koude dingen gevoelig aanvoelt. We adviseren daarom de eerste 24 uur hiermee op te letten.

Over ons

Professionele witte tanden studio. 

Wij bleken verantwoord en veilig je tanden.

Contact

 Koninginneweg 129, 1211 AP Hilversum

  0640767434

 info@whitesmilezz.nl

Openingstijden

ma 10:00–21:00   vrij 11:00–18:00
din 10:00–18:00   zat 11:00–18:00
woe 10:00–18:00   zon Gesloten
don 10:00–21:00    

Onze studio bevindt zich op 3 minuten lopen vanaf Hilversum station. Je kunt maximaal 1 uur parkeren voor de deur. Wij adviseren om je auto op het marktplein of in de Q-Park tegenover het station te parkeren. 

Behandelingen worden uitsluitend op afspraak uitgevoerd.

Route

Blijf op de hoogte van White Smilezz