Tanden Bleken
de na-behandeling

Wij hebben een naam opgebouwd door tevreden klanten. Onze service houdt niet op bij het verlaten van onze zaak. Je kunt altijd met vragen bij ons terecht. Bel of mail ons ook als je niet blij bent met het bleekresultaat, dan zoeken we samen naar een bevredigende oplossing. Dat kan in de vorm van een na – behandeling zijn.

Hoewel sporadisch, kan het voorkomen dat de kleur van je pas gebleekte tanden te snel terugloopt. In dat geval neem je onmiddellijk contact met ons op. Stuur zo mogelijk ook foto’s zodat we deze kunnen vergelijken met de foto die we van je hebben gemaakt gelijk na de behandeling.  Overigens loopt de kleur altijd iets terug maar dat mag niet extreem zijn.

De effecten van het tanden bleken zullen bijna altijd weer langzamerhand verdwijnen. Veelal zijn er meerdere behandelingen nodig voordat het uiteindelijk gewenste resultaat bereikt wordt. Over het algemeen kan gesteld worden dat het gebit na enige tijd weer de oorspronkelijke kleur terugkrijgt en er een nieuwe behandeling nodig zal zijn.

Over ons

Professionele witte tanden studio. 

Wij bleken verantwoord en veilig je tanden.

Contact

 Koninginneweg 129, 1211 AP Hilversum

  0640767434

 info@whitesmilezz.nl

Openingstijden

ma 10:00–21:00   vrij 11:00–18:00
din 10:00–18:00   zat 11:00–18:00
woe 10:00–18:00   zon Gesloten
don 10:00–21:00    

Onze studio bevindt zich op 3 minuten lopen vanaf Hilversum station. Je kunt maximaal 1 uur parkeren voor de deur. Wij adviseren om je auto op het marktplein of in de Q-Park tegenover het station te parkeren. 

Behandelingen worden uitsluitend op afspraak uitgevoerd.

Route

Blijf op de hoogte van White Smilezz