Tanden witter maken
intake en voor- lichting

Onze intake en voorlichting met controle van je gebit is ervoor om teleurstelling te voorkomen. 99% van de mensen die White Smilezz bezoeken kunnen zonder problemen bleken. Een enkele keer moeten we iemand het bleken ontraden en een bezoek aan de tandarts adviseren. Aan de intake en voorlichting zijn geen kosten verbonden.

Niet alle tanden en kiezen kunnen we bleken

Tijdens een bleekbehandeling kleuren vullingen, facings (een schildje van porselein of composiet), kronen en bruggen niet volledig mee. Deze tanden zullen worden opgefrist tot de kleur waarin deze ingezet zijn. Bespreek je wensen en vraag of jouw gewenste resultaat haalbaar is.

Het bleekresultaat is verschillend voor iedereen

Het te bereiken bleekresultaat verschilt voor iedereen. De basiskleur van het tandbeen bepaalt voor een belangrijk deel het uiteindelijke resultaat. En die basiskleur is bij iedereen anders. Ook gebleekte tanden zullen, net als niet -gebleekte tanden, op den duur verkleuren door veroudering. Dit proces gaat sneller als je rookt, rode wijn drinkt of vruchtensappen en vruchten jam gebruikt

Professionele gebitsreiniging

Door aanslag en verkleuring van tandsteen worden uw tanden donkerder. Deze verkleuringen ontstaan door koffie, thee, wijn en roken. Verder kunnen sommige mond verzorgingsproducten verkleuringen geven. Aanslag kan de tandarts of mondhygiënist door een professionele gebitsreiniging verwijderen. Wij kunnen dat gedeeltelijk doen door de tanden te polijsten.

Over ons

Professionele witte tanden studio. 

Wij bleken verantwoord en veilig je tanden.

Contact

 Koninginneweg 129, 1211 AP Hilversum

  0640767434

 info@whitesmilezz.nl

Openingstijden

ma 10:00–21:00   vrij 11:00–18:00
din 10:00–18:00   zat 11:00–18:00
woe 10:00–18:00   zon Gesloten
don 10:00–21:00    

Onze studio bevindt zich op 3 minuten lopen vanaf Hilversum station. Je kunt maximaal 1 uur parkeren voor de deur. Wij adviseren om je auto op het marktplein of in de Q-Park tegenover het station te parkeren. 

Behandelingen worden uitsluitend op afspraak uitgevoerd.

Route

Blijf op de hoogte van White Smilezz