Professioneel tanden bleken in Hilversum

Wij van White Smilezz staan klaar om jou van je mooiste glimlach te voorzien. Met onze jarenlange ervaring, professionele en klantvriendelijke manier van tanden bleken staan wij erom bekend dé tandenbleker van Hilversum en omstreken te zijn.

Het is van belang dat het bleken van je tanden op een veilige en zorgvuldige manier moet worden gedaan. Dit is helaas niet altijd het geval. Wij merken steeds vaker dat klanten de dupe zijn van het zogenoemde ‘massa’ tanden bleken. Dit zijn bedrijven die zich volledig richten op zoveel mogelijk omzet maken d.m.v. goedkope aantrekkelijke advertenties. 

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Een stralend witte lach voor nog geen 20 euro! Helaas is dit inderdaad een geval van té mooi. Het bleken wordt  op een zeer onveilige en amateuristische manier uitgevoerd, waarbij je in kleine ruimtes met  6 of soms 8 man(!) op een rij ligt, zonder aanwezig vakkundig personeel. Dit resulteert vaak in een teleurstellend en pijnlijk resultaat.  

Gelukkig ben je bij White Smilezz op het juiste adres. Wij staan erom bekend de focus te leggen op hetgeen waar de klant zich prettig bij voelt. Zo kun je altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat. Dit geldt natuurlijk ook wanneer jij uiteindelijk toch afziet van een bleek behandeling. 

Plan hieronder je afspraak en wie weet zien we jou lachend tegemoet in onze vestiging in Hilversum

 

Over ons

Professionele witte tanden studio. 

Wij bleken verantwoord en veilig je tanden.

Contact

 Koninginneweg 129, 1211 AP Hilversum

  0640767434

 info@whitesmilezz.nl

Openingstijden

ma 10:00–21:00   vrij 11:00–18:00
din 10:00–18:00   zat 11:00–18:00
woe 10:00–18:00   zon Gesloten
don 10:00–21:00    

Onze studio bevindt zich op 3 minuten lopen vanaf Hilversum station. Je kunt maximaal 1 uur parkeren voor de deur. Wij adviseren om je auto op het marktplein of in de Q-Park tegenover het station te parkeren. 

Behandelingen worden uitsluitend op afspraak uitgevoerd.

Route

Blijf op de hoogte van White Smilezz